WijzijnGroen B.V. is een landelijk opererend bedrijf op het gebied van het inzetten van duurzame mobiliteit en "groene inzichten".

WijzijnGroen B.V. heeft de expertise en de middelen om "elektrische" oplaadpalen voor elektrische voertuigen te visualiseren en te realiseren voor zowel de overheid als de zakelijke markt.

WijzijnGroen B.V. werkt vanuit Hattem;
In Hattem zijn het kantoor, de showroom, het magazijn en de werkplaats gevestigd.

www.oplaadpaal-kopen.nl bevat o.a. prijzen van oplaadpalen, prijzen van markering en coating voor bijvoorbeeld het realiseren van een groene parkeerplaats /groene parkeerplaatsen.
Daarnaast toont de site een greep uit de gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren.

De Elektrisch oplaadpaal van WijzijnGroen

De ontwikkelingen rondom het op grote schaal invoeren van elektrisch rijden gaan momenteel hard. Zowel de automobielindustrie als de energiedistributie-sector zien volop kansen voor elektriciteit als energiebron, en terecht.

Elektrisch rijden is schoon, goedkoop, eenvoudig, duurzaam en garandeert goede prestaties. De "well to wheel efficiency" van elektrische voertuigen is veel hoger dan van traditionele voertuigen.

Dankzij de beschikbaarheid van accu's met een hoge oplaadcapaciteit, nu tot 300 km en binnenkort zelfs tot 500 km, is een van de laatste belangrijke hindernissen genomen. Hoog tijd dus voor de aanleg van een betrouwbaar distributienet voor het opladen van elektrische auto's. Dit is gewoon een kwestie van doen.

1. Schoon. Er is geen uitstoot van CO2 en fijnstof, geen stank en vrijwel geen geluid. Met duurzaam opgewekte energie (wind en zon) wordt rijden volledig emissievrij.

2. Goedkoop. De kosten van elektrisch rijden zijn aanzienlijk lager dan rijden op benzine, diesel of met een hybride voertuig. Soms zelfs tot een factor 3 goedkoper.

3. Eenvoudig. Opladen kan gewoon via een stekker in de oplaadpaal, op elk moment dat de auto stilstaat (de meeste auto's staan 90% van de tijd stil). Alleen bij snelladen (binnen 10 minuten) is een oplaadpaal met groter vermogen nodig. Die worden geplaatst op strategische plekken, zoals langs snelwegen.

4. Duurzaam. De accu's in de auto's zorgen voor extra opslagcapaciteit van energie. Ideaal voor het bewaren van duurzame energie, waarvoor eerder geen opslagmogelijkheid was. Bovendien is elektrisch rijden twee à drie keer zo efficiënt als het rijden op benzine of diesel.

5. Goede prestaties. Elektrisch aangedreven auto's zijn vaak sneller en krachtiger dan modellen die lopen op fossiele brandstoffen. Op één laadbeurt kan nu al 300 km worden gereden, binnenkort zelfs       500 km.

Indien U klikt op onderstaande foto's, ziet U diverse toepassingen en uitvoeringen zoals WijzijnGroen deze de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Oplaadpunt parkeerplaats incl. groene coating Oplaadpunt in parkeergarage incl. groen parkeervak en informatieborden oplaadpaal, groene vloercoating in parkeergarage groene parkeerplaats met elektrisch oplaadpunt oplaadpaal, groene parkeerplaats in parkeergarage Oplaadpunt, vloercoating en markering Oplaadpunt en groene parkeerplaats
WijzijnGroen BV  -   parkeerplaats markering oplaadpunten WijzijnGroen BV  -   parkeerplaats markering oplaadpunten WijzijnGroen BV  -   parkeerplaats markering oplaadpunten WijzijnGroen BV  -   parkeerplaats markering oplaadpunten WijzijnGroen BV  -   parkeerplaats markering oplaadpunten