Parkeergarage PwC Rotterdam

WijzijnGroen BV heeft in opdracht van PwC Rotterdam een grote split-level-parkeergarage onder het PwC kantoorpand gerysteld.
Als eerste zijn de wensen van PwC in kaart gebracht in samenwerking met de afdeling Marketing. Vele visuals zijn gepresenteerd aan de bestuurders van PwC.
De goedgekeurde ontwerpen zijn omgezet in daadwerkelijke producten en zijn nu te bewonderen in de beide parkeergarages.

Inmiddels zijn er 12 stuks oplaadpunten voor elektrische voertuigen gecreeerd, is er zeer duidelijke voercoating aangebracht zodat het voor de gasten van PwC zeer duidelijk wordt waar er geparkeerd kan worden. Dit wordt nog eens onderstreept door hangende verwijsborden die volledig in huisstijl zijn aangebracht in de parkeergarage.

Ook de buitenzijde van de beide kantoorpanden zijn verfraaid met prachtige verlichte/reflecterende zuilen waarbij duidelijk wordt verwezen naar de verschillende ingangen etc..

« naar overzicht