WijzijnGroen BV realiseert in en om parkeeraccommodaties de totale wayfinding, markering, belijning, coating op vloeren en wanden, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en overige inrichtingselementen die gewenst zijn in en om parkeergarages en parkeerterreinen.

Door de inmiddels zeer ruime ervaring van 25 jaar kunnen wij met trots zeggen, dat WijzijnGroen een belangrijk aanspreekpunt is voor de vastgoed-, bouw- en aannemers-, de bank- en accountancy-, automotive-sector en overheid als het gaat om wayfinding.
Zie tevens http://www.wijzijngroen.nl/nl/refentielijst/.

In onze ingerichte showroom vindt U naast wayfinding producten ook vele elektrische opladers t.b.v. elektrische voertuigen. In de showroom wordt tevens een presentatie gehouden van de vele reeds uitgevoerde projecten van de afgelopen jaren.

Daarnaast kunnen wij U in Hattem uitgebreid informeren over markering en bebording die U nodig heeft bij het verduidelijken van het elektrische oplaadpunt en de routing in- en om de parkeeraccommodatie.

U bent van harte welkom in Hattem!

Wayfinding, parkeerborden, markering, belijning in parkeergarage's Wayfinding, parkeerborden, markering, belijning in parkeergarage's Wayfinding, parkeerborden, markering, belijning in parkeergarage's Wayfinding, parkeerborden, markering, belijning in parkeergarage's Wayfinding, parkeerborden, markering, belijning in parkeergarage's Wayfinding, parkeerborden, markering, belijning in parkeergarage's