Fietsoplaadzuil met zonnecollector

De WijzijnGroen fietsoplaadzuil is vervaardigd uit 4 mm staal. Daarna voorzien van een volledige anti-corrosie behandeling en gepoedercoat in de kleur groen RAL 6018.
Andere kleuren zijn tegen meerprijs te leveren, wij vernemen dan graag het gewenste RAL-kleurnummer.
Door de indrukwekkende verschijning (de oplaadzuil is 4.15 meter hoog) is deze erg uitnodigend en representatief voor de omgeving.

De oplaadzuil is voorzien van 2 stuks drukknoppen. Hiermee start u het laadproces van standaard 1 uur. Naar wens kan de laadtijd vervroegt dan wel verlengd worden. Deze instelling geschiedt bij ons in de fabriek.
De 2 stuks gemonteerde laadcontactdozen zijn uiteraard uitgevoerd in slagvast (IK10) en waterdichtheidsklasse IP55 en zijn tevens voorzien van een afschermkap. Daarnaast heeft de WijzijnGroen oplaadzuil een stroombeperking en aardlekbeveiliging met volledige automatische reset.

Hoeveel fietsen, scooters en scootmobielen kan ik ongeveer per dag opladen? Type met 2 stuks contactdozen: - met 2 contactdozen kunt u 8 fietsen, 2 scootmobielen, en 1 scooter   laden, ongeveer 10 uur per dag. 

Kan er een logo of informatiebord aangebracht worden op de oplaadzuil? - Ja, dit is geen enkel probleem. Een logo kan bij ons digitaal aangeleverd worden waarna deze omgezet wordt in een retroflecterende folie voorzien van de informatie die gewenst is. Tevens zijn er speciale beugels beschikbaar voor het monteren van informatieborden.

* 2 laadcontactdozen slagvast IK10 waterdichtheidsklasse IP55;

Opties: * 4 laadcontactdozen; * digitale tijdschakeling; * afsluitbare laadcontactdozen.

Voor prijzen en technische beschrijving zie tevens onze webshop www.oplaadpaal-kopen.nl, daarnaast mag en kunt u ons altijd bellen of mailen met vragen en opmerkingen.

« naar overzicht