Een oplaadpunt van WijzijnGroen voor elektrische voertuigen betekent meer dan alleen het parkeren van een elektrische of hybride auto. Het is een eerste contact met uw klanten. Het is die eerste indruk, die u maar één keer kunt maken.

Door de combinatie van verschillende kleuren en pictogrammen op vloeren en wanden krijgt uw elektrisch oplaadpunt een eigen identiteit.

Om deze reden kiezen vele exploitanten en beheerders van elektrische oplaadpunten voor een vloermarkering van WijzijnGroen.

De verschillende uitvoeringen van de markering en coating kunt u eenvoudig vinden door op onderstaande foto's te klikken, daarnaast kunt U in onze webshop www.oplaadpaal-kopen.nl direct uw bestelling realiseren.

Het kan natuurlijk goed voorkomen dat U specifieke vragen heeft qua ontwerp of inrichting. Ook een schouwing bij U op locatie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Speciale markering / coating in de kleur blauw Wit E-laad logo van WijzijnGroen BV uitgevoerd in wegenverf of Thermoplast Wit E-laad logo en belijning rondom het parkeervak incl. het groen maken van het parkeervak ( 1 stuks ) door WijzijnGroen BV uitgevoerd in wegenverf of Thermoplast Wit E-laad logo en belijning rondom parkeervak van WijzijnGroen BV uitgevoerd in wegenverf of Thermoplast Witte E-laad logo's en belijning rondom de parkeervakken incl. het groen maken van de parkeervakken ( 2 stuks ) door WijzijnGroen BV uitgevoerd in wegenverf Wit E-laad logo en belijning rondom het parkeervak incl. het groen maken van het parkeervak ( ... stuks ) door WijzijnGroen BV uitgevoerd in wegenverf WijzijnGroen BV  -  vloermarkering elektrisch oplaadpunt uitgevoerd in wegenverf of thermoplast
WijzijnGroen BV - vloermarkering elektrisch oplaadpunt uitgevoerd in wegenverf of thermoplast WijzijnGroen BV - vloermarkering elektrisch oplaadpunt uitgevoerd in wegenverf of thermoplast WijzijnGroen BV - vloermarkering elektrisch oplaadpunt uitgevoerd in wegenverf of thermoplast Witte E-laad logo's en belijning rondom de parkeervakken incl. het blauw maken van de parkeervakken ( 2 stuks ) door WijzijnGroen BV uitgevoerd in wegenverf WijzijnGroen BV  -  bedrijfsnaam markering Oplaadplek voor elektrische taxi's Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom
Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom Markering en belijning in parkeergarage en in onze showroom