WijzijnGroen B.V. is de leverancier van oplaadpalen en toebehoren t.b.v. elektrische auto's.

Eigenschappen van alle laadstations

 • Geschikt voor alle automerken
 • Eenvoudig te bedienen
 • Veilig en snel laden
 • Kleurvast, slagvast en onbrandbare behuizing 
 • Standaard kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, groen, donkergroen, lichtgrijs en donkergrijs (tegen meerprijs in elke RAL kleur leverbaar)
 • Modulair opgebouwd
 • Volledig CE gecertificeerd
 • Mennekes Type 2 contactdoos (Europese standaard voor elektrische auto's) (bij een wandmodel met vaste kabel kunt u kiezen uit Type 1 of Type 2 stekker)
 • Stekker vergrendelt tijdens het laden
 • Unieke LED ring zorgt voor duidelijke communicatie met de gebruiker (de vier kleuren geven status het laadstation weer)
 • Nederlandse handleiding
 • 2 jaar fabrieksgarantie

Chargers met 1 of 2 oplaadpunten

Het WijzijnGroen wandmodel beschikt over 1 oplaadpunt. Hij kan eenvoudig aan de wand worden bevestigd. Dit type kan ook op een paal bevestigd worden. Er is ook een uitvoering met een vaste laadkabel (kan niet op paal).

Als u 2 auto’s tegelijk wilt laden, kunt u kiezen uit 3 modellen: het paalmodel (dat ook kan worden gemonteerd op een standaard verkeersbordpaal), het beugelmodel (speciaal voor montage in bijv. parkeergarages) en de laadzuil (vooral geschikt voor bedrijven en voor in openbare ruimtes).

Drukknop uitvoering of Slim laadstation

Met een laadstation met drukknop start en stopt u het laden met een simpele druk op de knop. Om ervoor te zorgen dat er niet door derden op geladen kan worden kan het station worden voorzien van een slot.

Voor meer toepassingen en om optimaal voorbereid te zijn op de toekomst, kiest u voor een slim laadstation waarbij een laadpas gebruikt wordt en die voorzien is van het BackOffice pakket. Met een abonnement op de BackOffice kunt u gebruik maken van diverse services. Indien u uw laadstation ook open stelt voor gebruik door derden kunnen zij ook bij u laden. De administratieve verrekening van de laadkosten vindt maandelijks automatisch plaats. Ook met bijvoorbeeld uw werkgever. 

Modulair systeem

De WijzijnGroen laadbox is modulair opgebouwd. Hierdoor is hij eenvoudig en snel te installeren en makkelijk in service en onderhoud. Ook is hij eenvoudig te upgraden naar bijvoorbeeld een andere contactdoos, Mode 3 controller, GSM communicatie module of afreken mogelijkheden. U bepaalt de gewenste configuratie.

Kwaliteit

Afhankelijk van het type laadstation kan het wand-, paalmodel een laadvermogen van maximaal 22 kW per laadpunt leveren. Het voldoet aan de laatste normen IEC 61851, beschikt over een CE certificaat en is getest en goed bevonden voor alle automerken. Alle laadstations hebben een ingebouwde Mode 3 controller voor het optimaal en veilig laden van de auto.

Bediening

Gebruikers kunnen het laadpunt activeren met hun laadpas, mobiele telefoon, drukknop of sleutel. Tijdens het laden is de stekker in het laadstation vergrendeld. Na het beëindigen van de laadsessie zullen de transactiegegevens naar de BackOffice worden verzonden (optioneel).

Diverse standaard kleuren

De laadstations zijn leverbaar in diverse standaard kleuren en op verzoek in ieder gewenste RAL kleur, passend bij uw huisstijl. De chargers zijn robuust, kleurecht, slagvast en onbrandbaar.

De prijzen van de oplaadpalen en informatieborden kunt u eenvoudig vinden in onze webshop, www.oplaadpaal-kopen.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen.

De montage van zowel de oplaadpaal alsmede het informatiebord kunnen wij uiteraard voor u verzorgen op basis van nacalculatie.
Tevens zijn wij de leverancier van oplaadpalen voor de technische installatiebedrijven.